Sun Days - Nutrimetics huidverzorging en cosmetica

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onze producten
SUN DAYS AFTER SUN MOISTURISER 150ML

SUN DAYS AFTER SUN MOISTURISER 150ML

Sun Days After Sun is heerlijk verkoelend en revitaliseert de aan zon-blootgestelde huid. Deze ultra-licht moisturiser kan gebruikt worden voor het hele lichaam. De moisturiser kalmeert, verkoelt en hydrateert de droge, aan zon-blootgestelde huid. Bevat geen zonnefactor.

€ 21,00 Toevoegen
SUN DAYS SPF 50+ SUNSCREEN LOTION 400ML

SUN DAYS SPF 50+ SUNSCREEN LOTION 400ML

90% VAN DE MENSEN ZEGT NIET TE VERBRANDEN IN DE ZON MET DE SUN DAYS SPF 50+

Een lichte, niet vette formule voor het gezicht en lichaam. De Sunscreen Lotion is erg makkelijk in gebruik door het handige pompje. Het trekt snel in, is reukloos, plakt niet en geeft een matte finish. Deze zonbescherming met SPF 50+ is geschikt voor dagelijks gebruik, voor het hele gezin. De Sunscreen Lotion bevat naast SPF 50+, vitamine E en Aloë Vera, dit hydrateert en kalmeert de huid en beschermt tegelijkertijd tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast is de Lotion 4 uur water resistent, bestand tegen zweet en blijft de huid aangenaam droog aanvoelen. Breng de zonbescherming 15-20 minuten voor blootstelling aan de zon aan en verdeel het gelijkmatig over de huid. Herhaal dit regelmatig na het zwemmen en/of afdrogen van de huid.

€ 49,95 Toevoegen
SUN DAYS SPF50+ SUNSCREEN LOTION TUBE 150ML

SUN DAYS SPF50+ SUNSCREEN LOTION TUBE 150ML

Een lichte, niet vette formule voor het gezicht en lichaam. Deze zonbescherming met SPF 50+ is geschikt voor dagelijks gebruik, voor het hele gezin. De Sunscreen Lotion tube bevat naast SPF 50+, vitamine E en Aloë Vera, dit hydrateert en kalmeert de huid en beschermt tegelijkertijd tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast is de lotion 4 uur water resistent, bestand tegen zweet en blijft de huid aangenaam droog aanvoelen. Breng de zonbescherming 15-20 minuten voor blootstelling aan de zon aan en verdeel het gelijkmatig over de huid. Herhaal dit regelmatig na het zwemmen en/of afdrogen van de huid.

€ 34,95 Toevoegen
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu