Voorwaarden - Nutrimetics huidverzorging en cosmetica

VIEW CARD
Ga naar de inhoud
Voorwaarden en levering

Nutrimetics producten vallen onder de voorwaarden en garanties van Nutrimetics en hun nederlandse vertegenwoordiging Vita Nova Cosmetics. Hun voorwaarden zijn hier te bekijken http://www.vitanova-cosmetics.nl/algemene-voorwaarden/ Hierin staat onderandere dat de producten een tevredenheidsgarantie kennen van 30 dagen. U kunt de producten retourneren naar Vita Nova (mogelijk zijn hier kosten aan verbonden). Neem vooraf contact met ons op voor de procedure en voorwaarden.

JvS Marketing is tussenpersoon en past zelf de producten niet aan voor ingredienten of verpakking. We kopen de producten in en verkopen deze via onze website. Gergistreerde klanten van Vita Nova Cosmetics kunnen ook rechtstreeks bij Vita Nova Cosmetics inkopen. Hiervoor is vooraf een registratie nodig volgens het marketingplan van Vita Nova Cosmetics.
Neem contact met ons op als u de producten zelfstandig via Vita Nova Cosmetics in wilt kopen, wij kunnen u voorzien van een eigen klantnummer.

Leveringen
WIj doen onze uiterste best om uw bestelde producten zsm bij u te leveren. Wij zijn voor de beschikbaarheid en levering afhankelijk van Nutrimetics Nederland. Meestal kan levering per post binnen 5 dgen na bestelling plaatsvinden. Als tussenpersoon ontvangen wij de producten en leveren deze door. Hierbij controleren wij de producten op zichtbare afwijkingen.
Voor de verzending kunnen wij kosten in rekening brengen. Bij de bestelling wordt dit aangegeven.
Producten worden alleen in bestelling genomen als ze vooraf betaald zijn.

Aansprakelijkheid
JvS Marketing neemt geen verantwoordelijkheid op voor het gebruik en de werking van de producten. Wij maken geen claims over de uiteindelijke werking omdat deze van persoon tot persoon kunnen verschillen. Wij delen onze eigen ervaringen en ervaringen van anderen.
JvS Network Marketing
Johan Brouwerstraat 34, 5684 WC  Best (bezoek alleen op afspraak) | KvK: 17080152 | E-mail: nutrimetics@jvsmarketing.nl
Terug naar de inhoud