Privacy - Nutrimetics huidverzorging en cosmetica

VIEW CARD
Ga naar de inhoud
Privacy voorwaarden

Wij, JvS Marketing, doen onze uiterste best om uw en onze gegevens te beschermen tegen onrechtmatig gebruik. Hiervoor hebben wij enkele mechanismen, zichtbaar en onzichtbaar op onze website opgenomen. Voor de werking van de website zijn een aantal systemen nodig. Een van deze systemen is het gebruik van cookies. Dit zijn Kleine tekstbestanden die (tijdelijk) op uw computer opgeslagen worden. Deze bevatten geen privacy gevoelige informatie en worden alleen gebruikt door deze website en het gebruik daarvan.

Opslaan en gebruik van uw gegevens
Wij vragen u bij een bestelling uw gegevens in te voeren. Deze gegevens zijn nodig om uw bestelling bij u af te kunnen leveren. Deze levering gaat via gerenomeerde bedrijven. Na uw bestelling worden uw gegevens in ons systeem opgenomen om te verwerken in onze eigen administratie. Hierbij hebben wij een minimum aan gegevens nodig. Deze worden door rechtswegen aangegeven.
Wij bewaren uw gegevens in een afgeschermde en beveilgde omgeving voorzien van veiligheidcertificaten.

Indien u inzage wilt van uw gegevens die bij ons opgeslagen zijn, dan kunt u deze opvragen via e-mail: info@jvsmarketing.nlJvS Network Marketing
Johan Brouwerstraat 34, 5684 WC  Best (bezoek alleen op afspraak) | KvK: 17080152 | E-mail: nutrimetics@jvsmarketing.nl
Terug naar de inhoud