Heritage - Nutrimetics huidverzorging en cosmetica

VIEW CARD
Ga naar de inhoud
HERITAGE 3 STAP
Heritage
Heritage 3 stap met Skin Fresh, Skin Clean of Foaming Facial Cleanser en Nutri Moist regular, of Nutri Moist Intense of Nutri Moist Extra Light.
Los € 87,50 als set € 69,95
Je bespaart 20%
€ 69,95(incl. BTW)
Toevoegen
HERITAGE FOAMING FACIAL CLEANSER 100 ML
Heritage
Een krachtige formule die zorgt voor een diepe reiniging die je verwacht van een schuimende reiniger met de verzorgende milde eigenschappen van een crème reiniger. Het resultaat is een stralende, schone huid.
€ 24,50(incl. BTW)
Toevoegen
HERITAGE HONEY & ALMOND SCRUB 125 ML
Heritage
Een natuurlijk verrijkt exfoliating wonder. Fijn gemalen amandelen en havermout verwijderen op zachte wijze de dode cellen die blokkades veroorzaken, terwijl honing de poriën verzacht en verfijnt. Pepermuntolie verkoelt en versterkt en laat de teint er blakend van gezondheid en stralend uitzien.
€ 31,00(incl. BTW)
Toevoegen
HERITAGE MINERAL MASQUE 125 ML
Heritage
De Natuurlijke minerale klei van het Mineral Masque verwijdert op vriendelijke wijze overtollig talg en onzuiverheden uit de poriën. Een speciale mix van sojobonenolie en extract van abrikozen verzacht en verbetert de huid en laat het schoon en fris aanvoelen. De ultieme dieptereiniger.
€ 31,00(incl. BTW)
Toevoegen
HERITAGE NUTRI-EYES EYE CRÈME 15 ML
Heritage
De kwetsbare huid rondom de ogen is gevoelig voor uitdroging en vroegtijdige veroudering. Nutri-Eyes bevat abrikozenpittenolie en avocado-olie om het ideale vochtgehalte op peil te houden terwijl Kalium - het jeugdmineraal – de huid op natuurlijke wijze lift en glad maakt.
€ 27,50(incl. BTW)
Toevoegen
HERITAGE NUTRI-MOIST 125 ML
Heritage
Nutri-Moist is onze best verkopende dagcrème. Abrikozenpitten- en sojaboonolie en shea butter vullen het vochtgehalte van de normale tot drogere huid en de natuurlijke anti-oxidanten beschermen tegen de schadelijke effecten van het milieu.
€ 38,50(incl. BTW)
Toevoegen
HERITAGE NUTRI-MOIST EXTRA LIGHT 125 ML
Heritage
Een luchtige, vocht regulerende cremé,speciaal ontwikkeld voor mensen die graag een lichtere cremé gebruiken of mensen met een vettere huid hebben
€ 38,50(incl. BTW)
Toevoegen
HERITAGE NUTRI-MOIST INTENSE 125 ML
Heritage
Een zeer geconcentreerde samenstelling van hydraterende ingrediënten voor intense hydratatie. Abrikozenpittenolie, shea butter en sleutelbloemolie hydrateren en voeden terwijl gehydroliseerde zijde voor een beschermende laag zorgt om vochtverlies te beperken.
€ 38,50(incl. BTW)
Toevoegen
HERITAGE SKIN CLEAN 200 ML
Heritage
Deze milde maar effectieve reinigingsmelk bevat sesam- en sojaolie om de onzuiverheden uit de poriën te verwijderen. Kruidenextracten en sheabutter verzorgen en beschermen het natuurlijk vochtgehalte en laten de huid zijdezacht en heerlijk schoon aanvoelen.
€ 24,50(incl. BTW)
Toevoegen
HERITAGE SKIN FRESH 200 ML
Heritage
De milde reiniger verwijdert de laatste restjes van de cleanser en bereidt de huid voor op hydratatie. De alcoholvrije samenstelling beschermt het vochtgehalte van de huid terwijl citroen, sinaasappel en essences van limoenolie de poriën laten samentrekken en zorgt voor een verfrissend gevoel.
€ 24,50(incl. BTW)
Toevoegen
JvS Network Marketing
Johan Brouwerstraat 34, 5684 WC  Best (bezoek alleen op afspraak) | KvK: 17080152 | E-mail: nutrimetics@jvsmarketing.nl
Terug naar de inhoud