Energise - Nutrimetics huidverzorging en cosmetica

VIEW CART
Ga naar de inhoud
ENERGISE 3 STAP
Energise
Energise-3-stappen-collectie met Energise Detoxifying Cleanser, Energise Vital Toning Mist en Daily Boost Creme.
Los € 93,95 als set € 75,50
Je bespaart 20%
€ 75,50(incl. BTW)
Toevoegen
ENERGISE AWAKENING EYE GEL 15 ML
Energise
Deze frisse, verkoelende ooggel van Nutrimetics hydrateert en verjongt de huid rondom de ogen, dag en nacht. Het vermindert de verschijning van wallen, voor helderder, jonger uitziende ogen. Deze oogcrème bevat het Rode Biet extract, zodat de tere huid rondom de ogen langer wordt gehydrateerd. Het Taro Leaf extract bekrachtigd vermoeide cellen, terwijl het Japanse Pagode Flower Extract werkt om de huid te ontspannen en stress tegen te gaan, tevens wordt de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
€ 27,50(incl. BTW)
Toevoegen
ENERGISE DAILY BOOST CRÈME-GEL 60 ML
Energise
Een lichte, verfrissende gelcrème, ontwikkeld om de huid energiek te houden, terwijl het beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het Rode Biet extract houdt de huid langer gehydrateerd, het Taro Leaf Extract geeft vermoeide cellen een oppepper, terwijl het Japanse Pagode Flower Extract de huid ontspant en werkt tegen stress.

€ 41,95(incl. BTW)
Toevoegen
ENERGISE DETOXIFYING CLEANSER 125 ML
Energise
Een zacht schuimende reiniger. Deze milde, maar diepe reiniging zorgt voor een zachte en schone huid. Bevat rode biet extract, wat het vochtgehalte van de huid op peil houdt, tijdens het reinigen. Daarnaast geeft het Taro Leaf extract vermoeide cellen even een oppepper, terwijl het Japanse Pagode Flower extract de huid helpt te ontspannen en ontstressen en bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf.
€ 26,00(incl. BTW)
Toevoegen
ENERGISE NIGHT RESCUE CRÈME 60 ML
Energise
Een rijke, voedende nachtcrème die essentiële hydratatie levert aan de huid en deze er fris en stralend uit laat zien, door volop te profiteren van het lichaam in de rustfase. Geformuleerd met Rode Biet extract, waardoor deze crème 's nachts essentieel vocht behoudt. Het Taro Leaf Extract geeft vermoeide cellen weer kracht, terwijl het Japanse Pagode Flower Extract de huid ontspant, ontstresst en bescherming biedt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
€ 41,95(incl. BTW)
Toevoegen
ENERGISE VITAL TONING MIST 125 ML
Energise
Directe verbetering van de teint en versteviging van de poriën. Na reiniging voelt de huid energiek en opgefrist en heeft deze een mooie glans. De Energise Vital Toning Mist is geformuleerd met Rode Biet extract, dit zorgt ervoor dat de huid voortdurend wordt gehydrateerd. Het Taro Leaf extract geeft vermoeide cellen een oppepper, terwijl het Japanse Pagode Flower extract de huid helpt te ontspannen en tevens bescherming biedt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
€ 26,00(incl. BTW)
Toevoegen
JvS Network Marketing
Johan Brouwerstraat 34, 5684 WC  Best (bezoek alleen op afspraak) | KvK: 17080152 | E-mail: nutrimetics@jvsmarketing.nl
Terug naar de inhoud