Comfort - Nutrimetics huidverzorging en cosmetica

VIEW CARD
Ga naar de inhoud
COMFERT CALMING DAY CRÈME 60 ML
Comfort
Een voedende dagcrème verrijkt met havermelk en honing om de rode, geïrriteerde huid te kalmeren terwijl het hydrateert en de tere huid alles geeft om er mooi uit te laten zien en te voelen. Dermatologisch getest. Klinisch getest en veilig voor de gevoelige huid. Alcohol-, parfum-, kleurstof en glutenvrij.
€ 41,95(incl. BTW)
Toevoegen
COMFORT 3 STAP
Comfort
3-Stap Collectie met Soothing Cleansing Crème, Gentle Toning Lotion en de Calming Day Creme.
Los € 90,95 als set 72,95
Je bespaart 20%
€ 72,95(incl. BTW)
Toevoegen
COMFORT GENTLE TONING LOTION 200 ML
Comfort
Een unieke reinigende samenstelling verrijkt met havermelk en honing om de huid te verzachten en te kalmeren terwijl het op milde wijze reinigt. Verwijdert de laatste restjes van de cleanser en bereidt de huid voor op hydratatie. Dermatologisch getest. Klinisch getest en veilig voor de gevoelige huid. Alcohol-, parfum-, kleurstof en glutenvrij.
€ 24,50(incl. BTW)
Toevoegen
COMFORT NOURISHING EYE CRÈME 15 ML
Comfort
Een innovatie voor de tere huid. Dit unieke oogproduct zorgt voor een intensieve vochtregulatie terwijl havermelk en honing de huid kalmeren en verzachten waardoor roodheid en irritatie vermindert. Breng het ’s morgens en ’s avonds aan na hydrateren. Opthalmologisch getest. Klinisch getest en veilig voor de gevoelige huid. Alcohol-, parfum-, kleurstof en glutenvrij.
€ 27,50(incl. BTW)
Toevoegen
COMFORT RELAXING NIGHT CRÈME 60 ML
Comfort
Een volle nachtcrème met havermelk en honing om de gevoelige huid intensief te verzorgen en te verzachten terwijl je slaapt. Met een dubbele hoeveelheid ook geschikt als dagcrème voor de droge en zeer droge huidtypen. Breng het ’s avonds aan na de reiniging. Dermatologisch getest. Klinisch getest en veilig voor de gevoelige huid. Alcohol-, parfum-, kleurstof en glutenvrij.
€ 41,95(incl. BTW)
Toevoegen
COMFORT SOOTHING CLEANSING CRÈME 150 ML
Comfort
Een volle, romige samenstelling die op milde wijze reinigt. Verrijkt met havermelk en honing om de rode en geïrriteerde huid te kalmeren en te verzachten terwijl het make-up en onzuiverheden verwijdert. Spoel af en verwijder het met een tissue. Dermatologisch getest. Klinisch getest en veilig voor de gevoelige huid. Alcohol-, parfum-, kleurstof en glutenvrij.
€ 24,50(incl. BTW)
Toevoegen
JvS Network Marketing
Johan Brouwerstraat 34, 5684 WC  Best (bezoek alleen op afspraak) | KvK: 17080152 | E-mail: nutrimetics@jvsmarketing.nl
Terug naar de inhoud