Clear - Nutrimetics huidverzorging en cosmetica

VIEW CARD
Ga naar de inhoud
CLEAR 3 STAP
Clear
3-Stap Collectie Clear producten met Face Wash, Mattifying Face Mist en Oil Control Moisturising Lotion.
Los € 75,50 als set € 62,95
Jebespaart 20%
€ 62,95(incl. BTW)
Toevoegen
CLEAR DAILY FOAMING FACE WASH 130 ML
Clear
Een licht schuimende gel reiniger samengesteld om op milde wijze overtollig talg en onzuiverheden uit de poriën te reinigen terwijl gemineraliseerd Zink de talgproductie reguleert om zo toekomstige onzuiverheden te minimaliseren. De huid wordt op frisse wijze gereinigd zonder droog of uitgedroogd aan te voelen. Verstopt de poriën niet.
€ 24,50(incl. BTW)
Toevoegen
CLEAR DEEP CLEANSING FACE SCRUB 75 ML
Clear
Een zachte scrub voor de probleemhuid. Het unieke Phyto-Active Ginger Complex zorgt ervoor dat de oorzaak van de probleemhuid wordt aangepakt, de huid helder en schoon wordt en de stevigheid van de huid gestimuleerd wordt
€ 26,50(incl. BTW)
Toevoegen
CLEAR MATTIFYING FACE MIST 130 ML
Clear
Deze spray toning lotion gaat het overmatig glimmen van de huid tegen, vermindert de zichtbaarheid van de poriën en verfijnt de structuur van de huid. Gebruik de Mattifying Face Mist na de reiniging om de zuurtegraad van de huid te herstellen.
€ 24,50(incl. BTW)
Toevoegen
CLEAR OIL CONTROL MOISTURISING LOTION 60 ML
Clear
Een lichte, frisse lotion die de huid de gehele dag matteert, voedt en verzorgt. De Clear Oil Control Moisturising Lotion gaat rode littekens tegen en stimuleert het zelf genezend vermogen van de huid. Daarnaast kalmeert en herstelt de lotion de huid en heeft het direct een matterend effect.
€ 26,50(incl. BTW)
Toevoegen
CLEAR SPOT CORRECTING GEL 15 ML
Clear
Een high performance spot corrector verrijkt met het Phyto-Active Ginger Complex, Aloë Vera en Tri Peptide. De spot corrector kalmeert en gaat ontstekingen tegen. Het ingekapselde Salicyl Zuur is bewezen effectief om puistjes te verminderen.
€ 19,50(incl. BTW)
Toevoegen
JvS Network Marketing
Johan Brouwerstraat 34, 5684 WC  Best (bezoek alleen op afspraak) | KvK: 17080152 | E-mail: nutrimetics@jvsmarketing.nl
Terug naar de inhoud